Restaurant Skakkesholm

Når man er ude eller har været ude hele dagen, så er det sidste man ønsker, er at tilberede aftensmad. Derfor er det helt oplagt at tage på et Restaurant besøg. Det kan være svært at vælge en restaurant, men hvis du er i Grenaa og endda i Djurssommerland, bør du ikke være i tvivl. Restaurant Skakkesholm er besøget værd. Her kommer du ind i åbne rum med glas vægge så du kan se ud og nyde den smukke udsigt. Du får udsigt ud til strand og vand. Hvis vejret er til det kan du sidde udenfor og nyde den varme sol og let friske vind.

 

Restaurant Skakkesholm er et spisested hvor de får de tre g`ere, god mad, god vin og god service. Du vil blive mødt af åbne og smilende personale, der er klar til at give dig en uforglemmelig madoplevelse. Ved at vælge restaurant Skakkesholm får du de perfekte rammer for et vellykket arrangement. Du kan meget mere end at spise en simpel middag. Du kan vælge at tage en date med ud til en romantisk middag for to. Du kan holde selskabsmiddage eller du kan vælge at tage maden ud til en reception. Der er mange muligheder. I tilfælde af receptioner er det nok en god ide at vælge buffeter.

 

Buffeter til dine receptioner

At bestille mad ud til dine receptioner er en nem og god løsning. Der er altid meget at se til op til en reception, en masse ting skal planlægges, taler skal skrives, foredragsholder skal inviteres, gæster skal inviteres og skjorten skal stryges. At maden kan komme udefra og samtidig smage som hjemmebag er det bedste. Gå ind på Restaurant Skakkesholms hjemmeside og se de mange muligheder du har. Du vælger den løsning, der passer dig bedst. Tilbage er der kun at sige, Bon Appetit!