Sønderjysk campingplads giver mulighed for vintercamping

Camping, hvad enten det er i telt eller i hytte, er noget, som de fleste forbinder med sommeren – eller i hvert fald sommerhalvåret. Der er derfor mange, der lader campingvognen stå derhjemme hele vinteren og bare drømmer om at komme af sted. Men hvis du har en campingvogn, der kan klare det kolde vejr, er der ingen grund til, at du ikke også bruger den om vinteren. Det kan være med til at give dig mange uforglemmelige oplevelser.

Et af de steder, hvor du kan tage på vintercamping, er på den sønderjyske campingplads Augustenhof Strand Camping. Pladsen ligger lige ud til vandet på det nordlige Als, kun 20 minutters kørsel fra Sønderborg. Der er åbent hele året, så du har altid mulighed for at komme der. Det kan være med til at give dig nogle helt unikke oplevelser uden for sæsonen.

Når du er vant til at tage på camping om sommeren, er du også vant til, at der er en masse andre mennesker på pladsen. Sådan kommer det ikke til at være om vinteren. Der vil være en helt anden form for ro, hvilket blandt andet gør, at de vilde dyr tør vove sig ind på campingpladsen. Det er noget helt særligt at kunne sidde og se dem ud af vinduet på campingvognen.

Hvad kan man lave på en campingplads om vinteren?

Måske har du aldrig været på camping om vinteren, fordi du ikke kan forestille dig, hvad du skal lave på en campingplads om vinteren. Det er da også et rigtig godt spørgsmål. Mange tager på en campingplads som Augustenhof Strand Camping, fordi den ligger tæt på stranden. Når det er godt vejr om sommeren, bruger de derfor al deres tid på at være nede på stranden, hvor de bader, slikker sol, samler strandskaller og leger med deres børn.

Medmindre du er vinterbader, er det nok ikke noget for dig at hoppe i vandet om vinteren. Men der er stadig mange andre ting at lave på en campingplads. De fleste pladser ligger i meget naturskønne omgivelser. Det er med til at gøre, at du kan komme ud at gå nogle lange ture i den flotte vinternatur. På en solskinsdag kan det være en mindst lige så fantastisk oplevelse som om sommeren. Så fyld termokanden op med kaffe, te eller varm kakao, tag den store jakke på og så bare eller ud og gå nogle ordentlige ture.

Vinterferie på en campingplads kan være en billig måde at komme væk fra det hele

Det er ofte utrolig dyrt at tage på ferie om vinteren. Stort set hele Danmark har ferie samtidig, hvilket gør, at priserne på flybilletter og skirejser stiger eksponentielt i uge syv og otte, hvor hele Danmark afvikler deres vinterferie. Har I ikke en masse penge til at tage på vinterferie i udlandet, men vil I gerne lidt væk fra hverdagen og hygge jer sammen som familie, er det oplagt, at I tilbringer vinterferien på en campingplads. Der kan I virkelig komme hinanden ved.

Ofte handler en ferie som familie om, at man kommer væk fra alt det velkendte derhjemme, og at man har tid til bare at være sammen. Derhjemme kan man hurtig forfalde til at sidde bag ved hver sin skærm og ikke tale sammen, men i campingvognen på campingpladsen er der som regel lagt op til, at man er sammen. Hvis det er godt vejr, kan I gå ture, slås med sne eller udfordre hinanden til at tage en dukkert ved stranden. Hvis vejret er dårligt, kan I hygge jer med varme drikke, spil eller højtlæsning inde i campingvognen.