Hvad kan en fedtfrysning

En fedtfrysning er en alternativ behandling for dig, der er træt af deller eller overflødigt fedt. Det kan være, du har tabt dig, men stadig mangler at tabe det sidste. Uanset hvad det drejer sig om, findes der flere mulige behandlingsformer. Behandlingen består altså af en reduktion af genstridige fedtdepoter. På den måde slipper du for, at der er behov for, at der bliver grebet kirurgisk ind. Læs mere nedenfor og bliv klogere på fedfrysning.

 
Det skal du vide om fedtfrysning
En fedtfrysning kan som sagt sammenlignes lidt med en alternativ behandling, eftersom det går forud for et kirurgisk indgreb. Det har altså den fordel, at der ved hjælp af en særlig teknologi – Cooltech – suger fedtvævet ind gennem et vakuumtryk. Derefter bliver der tilført en kulde, som blandt andet er med til at reducere fedtcellerne ved hjælp at et kontrolleret system.


Det er desuden værd at vide, at en sådan behandling kan vare op til to uger, før du kan se resultater. Derfor skal du være forberedt på, at du bør væbne dig med tålmodighed, når behandlingen er afsluttet. Hvis du ønsker yderligere fedtreduktion, kan det sagtens lade sig gøre at gentage behandlingen. Dog kan den først foretages 12 uger væk. Det er ikke alle, hvor en gentaget behandling er nødvendig. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du i det hele taget bør få foretaget en fedtfrysning, kan du altid ringe til en klinik og bede om en tid til konsultation. Find en god og effektiv fedtfrysning her.


Bivirkninger der er værd at kende til
Generelt er der mange få bivirkninger ved denne type behandling. Du kan derfor berolige dig med, at du nødvendigvis ikke skal sygemelde dig fra job eller aftaler. I tilfælde af at der skulle dukke bivirkninger op, kan de formentlig mærkes i den første uge. Det kan blandt andet være bivirkninger som lette smerter, en følelsesløshed eller hævelse i de områder, hvor behandlingen har fundet sted.