Træningslejr til dig der vil noget mere

Træningslejr til dig der vil noget mere med din sport. Det kan være alt fra golf, tennis, svømning og fodbold. En træningslejr er en lejr, hvor du får mulighed for at træne maksimalt samtidig med at du holder ferie. Dette gør du ikke alene, du tager dit hold med. Således styrker I jeres sammenhold. I lærer hinanden at bedre at kende. Det er en kæmpe fordel under kampen, at kende ens holdspillers styrker og svagheder vil styrke teamspillet. En træningslejr er en mulighed for, at forbedre holdets kondition på en sjov måde. Sådan en træningslejr eller kald det sport rejser kan finde sted mange steder. Alt fra det dejlige europæiske Spanien, Portugal til Bulgarien og hvis det skal være på den anden side af kloden, er det også en mulighed, at tage til Dubai, USA og Brasilien.

 

Destinationen af træningslejr kan variere, du kan vælge hvilket som sted, men din sportsgren kan også have en betydning. Hvis det er fodbold, så er Spanien måske mere attraktivt i forhold til de store klubber, man kan møde. Men de fleste sportsgrene kan trænes i alle lande.  Hvilken tid på året I vælger at tage af sted, kan også afgøre hvor i vælger at tage afsted. Nu hvor I er på træningslejr kan man ligeså godt også nyde opholdet. Derfor er det en god idé at tænke vejret ind i det.

 

All inclusive træningslejr konceptet

All inclusive er altid tiltrængt. Uanset om det er træningslejr eller ferie. De færreste der tager på sådanne rejser, har lyst til at lave mad i et fremmed køkken. Derfor er det ren luksus at tage af sted med all inclusive konceptet. Under en træningslejr skal man passe ekstra godt på, hvad man spiser og drikker. Det er vigtigt at træningen ikke går til spilde. All inclusive tilbyder sundt lækkert mad og drikke i løbet af dagen – så du hele tiden får de nødvendige proteiner, vitaminer og mineraler. Det betyder, at det eneste du og din klub skal fokusere på, er at træne og nyde de dejlige omgivelser.

 

Hvornår skal du tage af sted på træningslejr? Ja, det er der ikke nogle regler for. Det bestemmer du, dit hold, din klub og din forening. Du kan tage af sted hele året. Måske passer vinterhalvåret dig bedre eller påskeferien. Det er muligt at tage af sted hele året rundt. Det kan også være, at det passer bedre med efterårsferien.

 

I er ikke de eneste, der vælger at tage af sted på en træningslejr. Det betyder, at det er muligt at arrangerer turneringer mellem andre hold. Mange benytter sig at dette tilbud, for at udvikle deres talenter og for at prøve kræfter af mod udenlandske spiller. Også er det også en fantastisk oplevelse at tage med hjem. Også er det billigt at rejse til de sydeuropæiske lande.

 

Så en træningslejr er mange ting, du får meget for pengene – all inclusive ophold, styrket holdsamarbejdet, motiverede spillere og fået prøvet kræfter af mod udenlandske spiller.