Tag tidsregistrering til det næste niveau og automatiser dit system

I flere brancher er det ekstremt vigtig at bruge tidsregistrering. Det er der flere grunde til. Det er vigtigt at vide internt, hvad ens medarbejdere bruger deres tid på, så man ved, hvor mange timer der bliver lagt på forskellige projekter eller arbejdsopgaver.

Det er dog ikke kun internt, så man ved, hvornår det allokerede antal timer er nået, og om man skal opjustere ressourcerne. Tidsregistrering er også rigtig smart i forhold til at måle produktion og selvfølgelig for at skabe transparens i forhold til kunder, så det kan se, at de får, hvad de betaler for.

Andre virksomheder bruger tidsregistrering til at måle, hvornår folk møder ind på arbejde, og hvornår de forlader firmaets område igen.

Gør tidsregistrering produktion automatisk så du ikke behøver manuel indtjekning

Når vi taler tidsregistrering til produktion, så kan man sige, at manuel tidsregistrering, hvor medarbejderne selv skal starte og stoppe uret, faktisk er en ineffektiv måde at gøre det på. Den tid man bruger på at stemple ind og stemple ud hober hurtigt op, når hver medarbejder skal gøre det selv hver dag.

Derfor kan man med fordel opgradere sit system for tidsregistrering til produktion til at være automatisk. Der er flere måder, man kan gøre det på, så medarbejderne automatisk bliver registreret.

Ansigtsgenkendelse eller GPS tracking på mobiltelefonen er bare to af de mulige løsninger, man kan arbejde med. Samtidig kan automatisk registrering af pauser være smart, så man ikke skal bruge tid på at finde ud af, hvor lang tid man var på pause i det tilfælde, at man, en sjælden gang, ender med, ikke at få slukket for uret inden man gik til pause.

Uanset hvad for en type system en virksomhed har behov for, så er det helt sikkert at man med lidt arbejde kan finde det system til tidsregistrering for produktion, som bedst dækker de behov man måtte have.

Så hvis man som virksomhed har brug for at implementere et system, eller en opgradering er noget der har interesse, er det muligt at lære mere om god tidsregistrering produktion til medarbejdere her.

Vigtigt ikke at gå på kompromis med sit tidsregistreringssystem

En af de steder hvor man kan ende med at gå galt, når vi taler systemer til tidsregistrering for produktion, er at gå for meget efter det billige og så tro, at et tidsregistreringssystem bare er et tidsregistreringssystem.

Selvfølgelig kan nogle virksomheder være et sted, hvor det ikke giver mening at betale ret meget for et system til tidsregistrering for produktion. Men generelt så får man bare mere for pengene med de lidt dyrere løsninger.

De systemer kan mere, og kan føde direkte ind i andre systemer, så det er nemmere at overføre dataene og integrere tidsregistrering fra produktionsarbejde med andre løsninger og systemer, man bruger på arbejdspladsen.

Det betyder selvfølgelig ikke altid, at et dyrt system er det bedste, men at man bør afsøge flere muligheder, inden man ender på en beslutning om, hvilket system man vil bruge til tidsregistrering til produktionsmedarbejdere i sin virksomhed.