Det skal du være opmærksom på ved e-cigaret væske

Mangler du nogle nye smagsvarianter til din e-cigaret? Læs mere om, hvordan du får mest muligt ud af din e-cigaret væske her. Det har sjældent været mere populært, end det er nu, at ryge e-cigaretter fremfor de traditionelle cigaretter med tobak, nikotin og andre skadelige stoffer i sig. Derfor stiger markedet for e-cigaretter og e-cigaret væske ligeledes eksponentielt hermed. Det er bare gode nyheder til dig, der elsker at ryge på din e-cigaret og nyder smagen af forskellige væsker, for det betyder kun, at priserne kan presses i bund for forbrugerne og at udvalget af smagsvarianter bliver større i takt med efterspørgslen.

 

Mange rygere har svært ved at give afkald på smagen af tobak, så de pulser videre på e-cigaret væske med smag af den tobak, der kendes fra ordinære cigaretter. De batteridrevne smøger kan pludselig smage som en farverig drink indtaget på sydspanske strande, som en dejlig chokoladedessert eller som om, at du drikker en dåse energidrik. Der er med andre ord meget få grænser for, hvad verdenen af de såkaldt e-juices byder på. I dag kan du både få juice med eller uden nikotin og at ryge på den elektroniske smøg er derfor en bekvem måde at trappe ned i nikotinforbruget eller bare vedligeholde følelsen af, at du stadig ryger, på trods af at der ikke er nikotin i din e-cigaret væske. Nikotindoserne kommer ligeledes i varierende mængder, således du selv kan tilpasse dit forbrug.

Kom godt i gang med e-cigaretter

 

Hvis du har taget den modige beslutning, at du gerne vil stoppe med at ryge og i stedet overgå til den elektroniske variant af den dårlige vane, så er det heldigvis utrolig let at komme i gang med e-cigaretterne. De forhandles trygt og sikkert flere steder i Danmark, både i den virtuelle verden og i fysiske butikker. Du kan enten sammensætte dit eget sæt bestående af de dele, der tilpasser dig mest, eller købe et færdigsamlet sæt, der er klar til brug med det samme. Sidstnævnte er bedst til begyndere, der ikke har tiden eller erfaringen til at sætte sig ind i teknikken bag.

Er det derimod ikke din første e-cigaret og har du erfaring med påfyldning af væske, opladning og sammensætning af dele, kan du med fordele optimere din elektroniske cigaretoplevelse ved selv at bygge din elektroniske smøg. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke altid er helt ufarligt selv at påfylde e-cigaret væsken.

 

Slip uden om farerne med filtre

 

Man må ej lade sig forblænde af den store popularitet der summer omkring den elektroniske smøg og juicen hertil, for det kan faktisk være ganske skadeligt at komme i kontakt hermed. Problematikken er størst tilstede blandt rygere, der selv tanker deres e-smøg op med væske. Uheld kan ske, hvis ikke beholderen til væsken er strammet hårdt nok, så væsken i stedet løber ind i munden på rygeren fremfor at blive forvandlet til uskadelige dampe. Der er også risiko for, at der spildes, når væsken hældes fra den ene beholder til den anden.

 

Der findes heldigvis en løsning herpå, for du behøver ikke tage den lange tur tilbage til forhandleren, når du skal have fyldt e-cigaret væske på fra ny. Markedet er nemlig blevet ramt af den nyeste trend, filtre med e-cigaret væske i. Her er juicen forseglet i et filter og

 

Ikke nok med, at du nu slipper for at have et utal af forskellige beholdere med juice stående, så slipper du ligeledes for at skulle optanke i tide og utide såvel som at risikere at komme galt afsted med den traditionelle opfyldning.