Se min guide til de bedste trægulve til din bolig

Plankegulve, sildebensparket eller gulvbrædder. Der findes et hav af forskellige trægulvtyper, men der er mange ting, som du bør tage højde for, inden du lægger et nyt trægulv i dit hjem.

Det er nemlig ikke lige meget, hvilket trægulv, du vælger til de forskellige rum. Læs med og bliv klogere på fordele og ulemper ved de forskellige trægulvstyper, så du får det helt rigtige trægulv til din bolig.

Værd at vide om et nyt gulv

Der er mange ting, som du skal tage højde for, når der skal lægges et nyt gulv i din bolig, for der er både fordele og ulemper ved alle typer af trægulve, ligesom krav til rengøring, vedligeholdelse og reparation kan variere.

Lægning af trægulv

Det første du skal være opmærksom på, når du lægger et nyt trægulv er, om du lægger det i en ny bygning eller tilbygning, eller om der lægges et nyt trægulv i forbindelse med en renovering eller ombygning.

Ved nybygning og tilbygning er du frit stillet i valg af trægulve, fordi der ikke er særlige forhold at tage hensyn til. Er der derimod tale om en reparation, ombygning eller renovering, skal der tages hensyn til de eksisterende gulve og gulvkonstruktur, når du skal lægge et nyt trægulv. 

Hos TræGulvCentret fandt jeg et trægulv som opfyldte mine behov for min bolig. Hos TræGulvCentret kan du købe flotte og billige trægulve, som er i en fantastisk kvalitet. 

Mange forskellige kvaliteter af et trægulv

Når du skal vælge et nyt trægulv til dit hjem, så er det en god ide at overveje, hvilken type der passer bedst til dig og dit hjem. Er bør du se på både udseendet og træsorten.

Fyr, gran og birk er lyse træsorter, af en blød kvalitet. De er derfor dejlige at gå på, men også mindre slidstærke end eksempelvis bøg, eg og ask. Derfor bør du også tænke på rummets funktion, når du vælger træsort.

Vil du have et nyt trægulv i eksempelvis køkkenet eller gangarealer, kan det være en god idé at vælge en hårdfør træsort. Til soveværelset kan en blødere træsort være god. Har du børn eller hund, kan det også være en god idé at vælge en hårdfør træsort.

Disse trægulve har TræGulvCentret et stort udvalg af. Da jeg skulle finde et nyt trægulv til mit køkken, så tog jeg kontakt til TræGulvCentret for at få vejledning herom. De vejledte mig til at få et slidstærkt trægulv, hvilket jeg er meget glad for i dag.  

Find et nyt trægulv hos TrægulvCentret

Jeg håber at i kan bruge mine tips om trægulve, så i kan få det trægulv som passer bedst til jeres bolig. Jeg vil i den grad anbefale TræGulvCentret, da de er professionelle fagmænd og de har et stort udvalg af trægulve i mange kvaliteter. At investere i et trægulv fra TræGulvCentret kan gøre dit rum endnu mere stilfuldt og lækkert. Trægulve fra TræGulvCentret er elegante og holdbare, og i vil ikke fortryde at vælge dem som jeres leverandør af trægulve.