Parkeringsskilte til hjemmet og erhverv

Et hjem er ikke bare et hjem. Det er her der skal være hjerterum og det er her du skal føle dig godt tilpas, så du kan slappe af og lade dine batterier op. Dette gøres bedst hvis dit hjem passer til dig og er personligt. Dette kan gøres ved at finde din stil, bruge minder i indretningen, gøre opmærksom på hvem jeres familie er, indrette praktisk samt indtænke personlighed både ude og inde. Alt dette kan du læse meget mere om nedenfor.

Find din stil

Din stil siger meget om hvem du er, og er med til at definere dig som menneske. Det skal ikke føltes begrænsende, men som et udtryksmiddel. Når du kender din stil til bunds, er det også nemmere at gøre dit hjem personligt, da du herved kan lade personligheden skinne igennem din stil og indretning, samt lade den gå igen i alle rum og skabe en rød tråd.

Dine minder er kostbare og de bør ikke gemmes af vejen. De er en stor del af din personlighed, og kan faktisk hjælpe med til at gøre selve hjemmet mere personligt. Dekorer gerne med feriebilleder på væggen, eller pynt med muslingeskaller eller malede sten fundet på stranden. Lige meget hvad de fysiske minder måtte være, kan de på en eller anden måde inddrages i forhold til at gøre dit hjem mere personligt.

Et andet element i forhold til at gøre dit hjem mere personligt, er at gøre opmærksom på hvem jeres familie er; hvem der bor i husstanden. Ved første indtryk kan det være at få lavet fine parkeringsskilte, hvorpå der fx står hvad i hedder og hvad nummer i bor i. Parkeringsskilte kan laves i mange forskellige udgaver, farver, mønstre m.m. og kan også laves unikt til jer – efter jeres personlighed.

Man kan ligeledes gøre opmærksom på hvem familien er, ved ikke at gemme de ting man bruger ad vejen, men i stedet lade dem indgå i indretningen, som en del af jeres personlighed som familie. Det kan fx være bøger, hvis I kan lide at læse, træningsudstyr hvis I kan lide at træne m.m.

Indret praktisk

For at hjemmet bliver både personligt og rart at leve i, skal det indrettes praktisk. Det kan ikke nytte noget at en småbørnsfamilie har en masse nips og gulvplanter som er fristende for små pilfingre. Man er nødt til at indrette sig, så det er nemmest og mest behageligt at være i. Man må godt kunne se der bor børn, og de må gerne være der med deres legetøj. Lav i stedet nogle praktiske opbevaringsløsninger og lignende.

Personlighed både ude og inde
Personlighed i hjemmet behøver ikke kun være indendørs, men kan sagtens føres igennem hele hjemmet – også udendørs i haven. Her gælder de samme regler som ovenfor. Igen skal man indrette en have der passer til personlighed og temperament. Er du ikke havemenneske, skal der være mere græs end bede og sørg for plads til børnene.