Hjælp til at finde en forsikring

Langt de fleste danskere har allerede en indboforsikring, ulykkesforsikring og bilforsikring. Hvis det er folk der ofte rejser, så har de også en rejseforsikring – rejseforsikringen kan oftes fås i forbindelse med sit kreditkort. Andre har også tegnet livsforsikringer eller noget helt andet. Der findes et hav af forsikringer, og det kan være svært at finde rundt i det. Hvis du allerede har en håndfuld forsikringer, så ved du også, at det er noget der koster en del penge hvert år. Det er også en af de faste udgifter, som man rent faktisk kan skære en god portion af, blot ved at undersøge alle muligheder.

Her er et par gode råd til, hvordan du kan spare penge på dine forsikringer.

  • Undgå at være overforsikret. Der går rigtig mange danskere rundt, som er overforsikret. Sørg for at kig alle dine punkter igennem, og find ud af om du er overforsikret. Det kan fx være at du er flyttet sammen med din partner, og I ikke har tænkt over, at I begge to har en indboforsikring. Her bør I få opsagt den ene, og sørge for at få tilpasset den anden, så det hele passer med jeres indbo. Et andet eksempel kan være ved rejseforsikringer. Som sagt tidligere, så har mange en rejseforsikring tilknyttet sit kreditkort. Derfor kan det nogen gange være at overforsikre sig selv, hvis man tegner en ny rejseforsikring, hvis den du har igennem dit kort dækker nok. Selvom der er mange der er overforsikret, så er der også eksempler på folk, som er underforsikret. Det er heller ikke optimalt, så derfor er det altid vigtigt at få gennemgået sine forsikringer, og sørge for at man hverken er under- eller overforsikret.
  •  Sørg for at undersøge markedet. En af de bedste måder at sikre sig, at man får de bedste priser på sine forsikringer, er ved at benytte en side som www.forsikring3tilbud.dk, som er en service, hvor du indsender information omkring dig selv, og hvilke forsikringer du er interesseret i. Derefter vil du modtage 3 tilbud fra forskellige selskaber, hvor de giver dig deres bedste pris. Derefter kan du selv vælge eller vrage imellem de tilbud. Du behøver faktisk slet ikke vælge nogen af dem, hvis du ikke finder dem gode nok.
    Du kan også benytte dine tilbud her til at forhandle en bedre pris med dit nuværende selskab. Der er naturligvis ingen garanti for at dit selskab kan eller vil matche dine priser, men så er du jo helt fri til at sige tak for denne gang, og gå hen til et af de billigere selskaber.

Det er de bedste råd for at komme godt videre med sine forsikringer. Hvad enten du er ude og kigge efter forsikringer første gang, eller blot ønsker at forbedre din nuværende forsikring.