Gør præsentationen bedre med et whiteboard

Skal der tit laves præsentationer på din arbejdsplads? Så kan et whiteboard eller måske flere være en god anskaffelse. Med et whiteboard kan I nemt tilføje en ekstra dimension til jeres præsentationer med f.eks. live noter eller illustrationer. De findes i et væld af forskellige designs, så I burde kunne finde en tavle, der passer til lige netop jeres behov.

Et whiteboard kan gøre gavn mange steder

På kontoret skal der tit laves en præsentation eller holdes et møde, hvor der er behov for at skrive noget ned undervejs, som alle skal kunne se. I disse tilfælde gør en whiteboardtavle stor gavn. Man kan nemt skrive sine noter ned, og bagefter kan man også hurtigt viske dem ud igen, så tavlen er klar til at blive brugt igen.

Disse tavler er også meget anvendelige på f.eks. skoler. Her har kridttavlen altid været populær, men whiteboardet er endnu bedre. Bl.a. undgår man kridtstøv over det hele, og den er nemmere at gøre ren. Tavlen fungerer godt til at lave noter og illustrationer på, og disse kan gøres mere forståelige, fordi man kan få whiteboard tusser i mange forskellige farver.

Uanset om man arbejder på den ene eller den anden arbejdsplads, vil det sandsynligvis også være til gavn, at mange af disse tavler kan bruges som en form for lærred, hvis man skal vise noget på en projektor. På denne måde kan tavlen altså tjene flere formål på samme tid.

Vælg den rette løsning

Hvis man har besluttet sig for at anskaffe sig en af disse tavler, er det en god idé at undersøge de forskellige muligheder, ind man træffer den endelige beslutning. Der findes nemlig mange forskellige typer, der kan opfylde forskellige behov.

Har man et lokale med en fast plads, hvor tavlen skal hænge, kan det være en god idé med en, der er væghængt. Det er disse typer, der ofte også fungerer godt sammen med en projektor. Vil man i stedet gerne have muligheden for at kunne flytte rundt på tavlen, bør man vælge en, der er mere mobil. Disse fås både med og uden hjul.

Herudover bør man også finde ud af, hvilket design og hvilken størrelse tavlen skal have, om man har brug for, at den er enkelt- eller dobbeltsidet, og om man gerne vil have, at den er magnetisk.

Der er altså masser af forskellige muligheder, så det handler bare om at finde ud af, hvilket whiteboard I har brug for.