Gode grunde til du bør overveje video marketing

Det er de sidste par år gået rigtig hurtigt, når det kommer til video marketing. Ifølge nye undersøgelser er 62% af virksomheder begyndt at benytte sig af videomarketing, og ud af de 62 procent følte 80% af videoer var en vigtig del af deres strategi. Videoer er kommet for at blive, og vil kun nå nye højder i de kommende år.

Videoproduktion, som fx videoproduktioner af Malou Visuals, er en af de nyeste våben i din marketing strategi. Der er dog stadig en del derude, som er i tvivl om det er værd at bruge video til at promovere sin virksomhed.
Det helt simple svar her er: Ja. Det er det værd. Ikke kun fordi de fleste er begyndt at bruge det, men fordi det er et af de mest alsidige værktøjer der findes nu.

Her er et par gode grunde hvorfor du bør overveje videoer.

Videoer skaber tillid

Uden tillid er det svært at skabe salg, men tillid kommer ikke af sig selv. Videoer er som skabt til at skabe tillid mellem forretning og kunder. Videoer vil ofte sætte gang i en masse følelse og engagerer os, hvilket er med til at skabe tillid.

Søgemaskinerne elsker videoer

Ved at have en video på din landingsside er det en langt større chance for at den besøgende bruger mere tid på din side. Ved at have besøgende længere tid på din side, bygger du hurtigt “trust”, der signalere til google, at din side er noget værd.

Mobilbrugere elsker videoer

Omkring 90% af mobilbrugere ser videoer på sin mobiltelefon. Hold dig selv relevant for de mobile brugere ved at få videoer på din hjemmeside, eller sociale medier.

Forklar med en video

Står du og skal skyde et nyt produkt afsted? Få lavet en video, der forklarer hvordan dit nye produkt virker. En video er også en glimrende måde at forklare et nyt koncept på, og animation kan skabe en helt ny måde at forklare abstrakte koncepter på, som hverken tekst eller levende video ville kunne.

 

Er du stadig i tvivl om en video kan være god for din forretning? Prøv at kig rundt på dine konkurrenter, og se om de ikke allerede er med på bølgen. Du går helt sikkert glip af noget, hvis du ikke prøver at inkludere videoer i din marketingsstrategi!