Vælg det rigtige mobil cover til den aktive livsstil

Telefonen og derved mobil cover er en uundværlig del af vores dagligdag. For vi lever i en tid hvor tilgængelighed er et must. Det er vigtigt vi har en online presence. Det er vigtigt vi konstant er til at få fat i , at vi engager, at vi er online. Det stiller store krav til dig som person men lige meget stiller det store krav til dit valg af telefon og mindst ligeså vigtigt til dit mobil cover.

Dit mobil cover skal vælges ud fra din livsstil

Der er stor forskel på hvordan du skal vælge dit mobil cover. Først og fremmest skal du vælge ud fra din livsstil. Har du en aktiv livsstil hvor knubs kan forekomme så er det en god idé at vælge et kraftigere cover som dem du kan få hos Leveso. Her er der et bredt udvalg, så du kan finde lige det cover du skal bruge til din livsstil.

Næsten 90% af alle danskere ejer i dag en smartphone. Udviklingen er imponerende og det samme er den øgede markedsandel. Problemet i starten var at både mobil cover og de første smartphones var nye på markedet og skulle finde deres niche. Derfor var de første telefoner enormt skrøbelige og selv en nøgle kunne ridse skærmen. Derfor havde man covers til dem. Problemet med de covers var det var meget tykke og ødelagde telefonens oprindelige design. For designerne af telefonnumrene skaber dem uden at tænke på coveret og derfor er det vigtigt at man vælge mobilcover ligeså meget ud fra ens livsstil som mobil cover design.

Hvad skal du vælge for den aktive livsstil

Har du en aktiv livsstil bør du vælge et cover som er tyndt og muligvis giver dig mulighed for at have et par kreditkort i eller dit sygesikringsbevis/kørekort. Har du det behøver du kun tage din telefon med ud og løbe eksempelvis. Dyrker du en lidt hårdere form for sport og har brug for at have din telefon med er det en god idé at have et cover der kan tåle knubs.

Hvad skal du vælge for den elegante livsstil

Er du forretningsmand, eller vil du gerne være en, bør og kan du vælge et eksklusivt cover som signalerer klasse. Det kan du eksempelvis gøre ved at finde et ægte læder cover. Sådan et cover signalerer klasse samtidig med at du bevarer alle funktionerne og derudover beskytter telefonen.

Hvad skal du vælge for den politisk aktive livsstil

Har du meget skarpe politiske holdninger kan du skildre med disse ved hjælp af dit cover med et kraftigt statement. Du kan nøjedes med Peace tegnet, eller du kan vælge et cover fra en NGO-organisation eller lignende. Er du meget politisk aktiv og kan det føre til demonstrationer så bør du også overveje at vælge et cover som kan tåle at blive medbragt til en demonstration.

Hvad skal du vælge for børnelivsstilen ?

Har du børn ved du at de tager den telefon ligeså snart deres små hænder kan komme i nærheden af den. I starten trykker de på alle knapperne, men endnu værre så kender du ikke til telefonens skrøbelighed og derfor kan de nemt komme til at tabe den uden at bekymre sig om eventuelle skader på den. Står du i denne situation bør du vælge et heldækkende cover, som betyder at telefonen kan tåle at blive tabt og muligvis et cover som skal klikkes åbent så de helt små børn ikke selv kan åbne telefonen og ringe tilfælde numre op fra din kontaktbog.

Så husk at indtænk din livsstil og din situation inden du køber dit cover, for holder du af din telefon køber du et cover for at beskytte den.