Sådan gør du flytningen lettere

Skal du rykke teltpælene op fra din lejlighed i smukke Århus til en fredelig bolig på landet? Eller omvendt? Uanset hvorfor og hvordan du flytter, så er flytning en stor og omfattende begivenhed, der også rummer mange praktiske ting. Ikke nok med at du skal flytte ind i en ny bolig, så skal du også forlade en anden. Flytning er en glædelig og stor begivenhed, som også markerer et nyt kapitel i dit liv, men for mange bliver det hurtigt en stressfuld og uoverskuelig begivenhed i stedet for.

Her får du derfor et godt råd til både fraflytningen og indflytningen.

Fraflytning: Få hjælp til rengøringen

Når du flytter, er det ofte et krav, at lejligheden skal være pæn og ren. Det skal være gjort i overensstemmelse med boligselskabets retningslinjer – dvs. oftest mere grundig end den sædvanlige overflade rengøring. Fraflytningen er i forvejen en stor mundfuld, og rengøringen tager meget af din tid. Samtidig kan du komme ud for, at den ikke bliver godkendt. Derfor er det så heldigt, at der i nærheden af Århus findes en virksomhed, der tilbyder hjælp til flytterengøring til en god og fornuftig pris. På linket kan du læse meget mere om dem, samt få et uforpligtende tilbud på din rengøring i forbindelse med fraflytning.

Indflytning: Gør det hyggeligt

Du kan vælge at se indflytningsdagen/dagene som en praktisk dag, der bare skal overståes. Men du kan også vælge at gøre dagen til en begivenhedsrig og hyggelig dag. Få hjælp af venner og familie, arranger snacks og sodavand, og lad det tage den tid det tager. Du kan godt leje flyttemænd, men hvor de “blot” hjælper med at transportere tingene fra a til b, så kan venner og familie også hjælpe med at pakke ud. Du ved allerede på forhånd, at i vil blive sultne efter en lang arbejdsdag, og da du formentlig hverken kan – eller har overskud til at lave mad i det nye køkken, så bestilt eventuelt noget takeaway på forhånd. Det er en god ide at have ryddet ud i alle dine ting inden du flytter fra den gamle bolig, så du ikke står og skal sortere i den nye. Så skal i ikke gøre andet end at få flyttet alle tingene ind i boligen. Ligeledes er det en god ide at skrive sedler eller lign. på flyttekasserne, så du nogenlunde ved, hvor tingene skal hen. F.eks. “toilet” eller “børneværelse”.