Sådan finder du den rette ejendomsmægler i Ebeltoft

I forbindelse med huskøb og hussalg, er det vigtigt at man finder den helt rigtige ejendomsmægler til opgaven. Der er nogle forskellige faktorer, der spiller ind i forbindelse med valget af ejendomsmægler. Det første man skal sikre sig, er naturligvis at man vælger en ejendomsmægler, der bor i den by man ønsker at købe eller sælge hus i.

Ved f.eks. at vælge en ejendomsmægler i Ebeltoft, er man sikker på at mæglerne kender lokalområdet og standardpriserne for selv samme. Ønsker man at sælge sit hus, kan man ved at vælge en lokal ejendomsmægler være forsikret om, at ens bolig bliver vist både online og offline.

Ved at vælge en centralt beliggende ejendomsmægler, vil alle der passerer deres filial se opslaget om salget af ens hus, hvilket er ligeså effektiv en salgsstrategi som at annoncere hussalget på internettet – det er nemlig kun dem, der leder efter hus, der kigger.

Spørg ind til prisen før du vælger ejendomsmægler

Når du skal sælge en ejendom, er det vigtigt at du afstemmer prisen med mægleren inden du går i gang. Husk der er flere punkter I skal blive enige om idet at prisen kan indeholde flere delementer, derfor bør I som minimum snakke om følgende:

 

  • Solgt eller gratis

Koster det penge hvis at det ikke lykkedes mægleren at få solgt ejendommen. Majoriteten af mæglere tilbyder denne service, men ikke alle så derfor få klarhed over dette inden i starter

 

  • Billeder

Hvem skal lægge ud for billederne til fotografen, er det dig eller mægleren.

  • Markedsføring

Hvem skal betale for markedsføringen hvis det ikke lykkedes at sælge ejendommen og hvem skal lægge ud for rapporter og lignende.

 

 

I forbindelse med et hussalg kan man blive bedt om at udføre nogle smårenoveringer på huset eller rydde op på grunden inden huset sættes på markedet.

Derfor kan der komme nogle udgifter i forbindelse med maling, brolægning og andre små ting, der alle hjælper med at give et flottere og mere æstetisk udseende på salgsbillederne. Når du vælger en lokal ejendomsmægler i Ebeltoft, skal du altid huske at spørge ind til priser på billeder, samt om det forventes at der gøres noget specielt ved huset inden du skal sælge.

Selve prisen på boligen kan også svinge meget. Har man længe haft sit hus til salg, vil de fleste ejendomsmæglere anbefale, at man sætter prisen ned på ens hus i håb om, at det så kan blive solgt. Går man med tanken om at skulle sælge, kan man med fordel holde øje med boligmarkedet i ens lokalområde og få rådgivning hos sin lokale ejendomsmægler om, hvornår det er bedst at sætte huset til salg.

Vælg end ejendomsmægler du kan stole på

Det vigtigste når man skal købe eller sælge en bolig, er at man har tillid til sin ejendomsmægler. Vælger man en ejendomsmægler i Ebeltoft er man sikret mange års erfaring på boligmarkedet, hvilket giver en baggrundsviden om boligmarkedet samt, hvilke salgsteknikker der virker i området.

Det er kun ved et fysisk håndtryk og øjenkontakt, at man kan se om man har tillid til sin ejendomsmægler. Derfor bør du altid aftale et møde før du underskriver en kontrakt – uanset om du ønsker at købe eller sælge din bolig.

Du kan med fordel kigge på din udvalgte ejendomsmæglers hjemmeside inden du bestiller et møde. På denne måde kan du se, hvordan boligerne bliver præsenteret på billeder, da det oftest er ejendomsmægleren selv, der med et kamera fanger boligens sjæl.