Problemer med synet? Bestil synstest hos skarp optiker i Risskov nu

Er bogstaverne lidt slørede på lang afstand? Eller begynder det at drille med at læse bogen helt tæt på? Så er det en god idé at få tjekket synet hos en optiker. Generelt ændrer synet sig hele tiden, og det er derfor en god idé at få tjekket op på det regelmæssigt. Det kan du hos Jessen Briller, som er en brillebutik beliggende i Risskov og Århus. Og går du med kontaktlinser er anbefalingen at få lavet et tjek en gang om året. Det er også en brilleforretning, og brillebrugere anbefales at få lavet synstest cirka hvert andet år. 

Brillebutik i Risskov og Århus med nøje udvalgte designerstel

Er den gal med synet, eller trænger du bare til et nyt look, så har Jessen Briller også et skarpt udvalg af nye, varierede og smukke designerstel, der kan passe perfekt til dig. Desuden er der også en del anderledes varianter. Så der er stor sandsynlighed for, at brillebutikken har netop den brille, der passer til dig ansigt og stilart. Særligt fordi de som brilleforretning mener, at brillerne kan være en stor del af en personlighed. 

Hos denne optiker kan du også finde de nyeste og smukkeste brillestel. Det er ikke bare en hvilken som helt brillebutik, men hele to til tre gange om året tager de pulsen på brilletrenden, når turen går fra Risskov og Århus til Milano, Paris eller København for at tjekke ny mode og designs. De bestræber sig på at have brillestel til enhver type. 

Flex mellem flere forskellige i din brillebutik

Er du typen, der godt kan lide at have lidt forskellige briller at vælge imellem, så kan du også vælge denne model, hvor du kan flexe imellem flere forskellige typer briller. Jo flere flexbriller, desto flere penge sparer du. Hvis du bliver medlem af Jessen FLEX kundeklub betaler du et fast månedligt beløb og får adgang til alle de solbriller og briller, man kunne tænke sig – til helt skarpe priser. Man skal dog være med i mindst 24 måneder. Men det kan du høre meget mere om, hvis du tager et smut forbi brillebutikken i Århus eller Risskov.

Desuden er der rig erfaring med at udvælge de perfekte briller til markedet, da Jessen Briller er en af de ældste optikere i Århus. Her er altid høj faglighed og service. Og de vil altid gå den mil ekstra for at kunden for en suverænt god oplevelse.