Mulberry er indbegrebet af britisk kvalitet

Det er uden tvivl et af de mest kendte britiske tøjbrands. Mulberry er for de fleste indbegrebet af kvalitet og sikker stil. Med Mulberry får du elegance og overskud. Og ud kan, specielt med deres tasker, løfte sit look.

Mulberry

Mulberry er et brand af tøj, tasker, tørklæder og lignende ting, der blev skabt i 1971, og har opnået en ikonisk status over de seneste 50 år. Mærket blev skabt af Roger Saul, og er opkaldt efter de Mulberry træer, han baserede hver dag på vej til skole i hans hjemby i Somerset England. Træer der også indgår i virksomhedens logo.

Historien om Mulberry

Roger Saul skabte oprindeligt sit brand med ideen om at skabe bælter. Nu er det nok Mulberry tasker, der mit berømte. Den første finansiering kom fra hans mor, der længe var en del af projektet Men allerede i 1973 kunne han åbne sin første fabrik til produktion af netop lædertasker.
Den første kollektion med dametøj blev lanceret i 1979, men det var svært for alvor at slå igennem. I 2000 skete der dog for alvor noget via en kampagne med skuespilleren Anna Friel. Det gav resultater. I 2007 fik Mulberry ny kreativ direktør i Emma Hill, er gjorde mærket mere mainstream, og dermed opnåede forøget salg og bedre økonomi. Nu er Mulberry den førende producent af luksus læderprodukter.

Mulberry tasker

Det var også med Emma Hill at den første af den efterhånden berømte Mulberry Bayswater taske blev skabt. Tasken er siden blevet et ikon, findes i mange afskygninger og farver, og er ekstremt eftertragtet.
Siden er Mulberry tasker som Alexa, Amberley, og Iris kommer til. Mulberry tasker er noget helt specielt for rigtig mange mennesker.

Britisk design

For rigtig mange er britisk design noget helt specielt. Det er England, der har været førende indenfor mode og kendte brands i rigtig mange brancher i specielt det 19. århundrede. Det er biler, boligindretning og specielt tøj og accessories, som briterne har været førende i.
Mulberry er en stor del af dette. Hos Mulberry henvender de sig primært til den kvalitetsbevidste og klassiske mand og kvinde, der har overskud og er bevidst om sit udtryk.

Bayswater

Det er et ikon i britisk mode og design. Bayswater Mulberry tasken Det er en tidløs og meget klassisk skuldertaske, der kan benyttes i rigtig mange forskellige sammenhænge. Designet forener tidløshed og moderne look. Og så kan den benyttes i rigtig mange sammenhænge. Med en Mulberry BaysWater kan du løfte dig dit look til nye højder, og sende de helt rigtige signaler.