Mangler du en murer i Valby?

Når du bor i en storby, er der meget at vælge imellem. Det gælder både restauranter, indkøbsmuligheder og frisører, men det gælder også håndværkere, såsom murere. Hvis man ikke selv er håndværker, kan det være svært at overskue, hvem der er den rette til at løse netop din opgave og, hvad der er en fair pris at betale for det. Samtidig kan det også være svært at finde en murer i Valby, der har tid til at løse opgaven med det samme, for murerne har ofte travlt. Derfor er der flere ting, du skal overveje, inden du hyrer en murer.

Det kan du bruge en murer til

Mange forbinder nok en murer med det at bygge mure af mursten. En murer kan dog løse en lang række opgaver i forbindelse med opbygning, renovering og vedligeholdelse af dit hus eller din lejlighed.

Hvis du skal have lagt et flisegulv eller lavet en væg med fliser, er det en murer, du skal have fat i. En murer har også forstand på varmeisolering, og kan arbejde med tagsten. Skal du have pudset facaden på dit hus, så du kan male den, er det også en opgave for en murer.

Er det en større opgave, f.eks. renovering af dit badeværelse, får du brug for flere forskellige håndværkere udover mureren. Ofte vil en murer kende lokale VVS’ere, elektrikere, tømrer osv., som de er vant til at arbejde sammen med.

Indhent flere tilbud

Murere kan både arbejde selvstændigt, eller være en del af at firma. Der kan være stor forskel fra firma til firma, når det kommer til pris, kvalitet og den tid det tager, at løse en opgave. Derfor er det en rigtig god idé at indhente flere tilbud fra forskellige murere og sammenligne dem. Her skal du overveje, hvad der er vigtigt for dig. Er det f.eks. vigtigt at få den lavest mulige pris, eller betyder det meget for dig, at opgaven bliver løst hurtigt, så du ikke skal generes af byggerod og byggestøj for længe? Måske indeholder de forskellige tilbud nogle forskellige materialer, som kan give en betydelig prisforskel. Derfor er det også vigtigt at overveje, om du har nogen præferencer, når det kommer til materialevalg.

Hav en klar aftale

At få lavet et stykke håndværkerarbejde i sit hjem, er en stor beslutning. Man vil gerne være sikker på, at man bliver tilfreds med resultatet, og at byggeprocessen forløber uden problemer.

Det giver en stor tryghed at have lavet nogle klare aftaler med sin murer, inden han eller hun går i gang med arbejdet. Det kan f.eks. være om der er sat penge af i budgettet til uforudsete udgifter, i hvilket tidsrum de kommer og arbejder, og hvorvidt de skal have adgang til en nøgle til dit hjem. Murere arbejder som regel indenfor almindelig arbejdstid, så det kan være svært at være hjemme, når mureren er der, hvis man selv har et arbejde, der skal passes. Her kan man aftale med mureren, at man lægger en nøgle et sted, eller at en nabo lukker dem ind.