Køb designer møbler online

Hos Likehome.dk kan du finde alt muligt til dit hjem og din bolig. Både til indendørs og udendørs. Der er et kæmpe udvalg og du kan finde masser af inspiration.  Der kan du finde high-end designer mærker som House Doctor til fornuftige priser.

Navnet røber hvad navnet står for:  ”House Doctor” er tysk for pæn, smuk, køn. Der er House Doctor vitrineskabe, House Doctor reoler og meget mere House Doctor. Der er noget House Doctor ved dansk og skandinavisk designs rene linjer og harmoniske former. Likehome har et kæmpesortiment, og ikke kun af House Doctor produkter. Du kan zappe dig igennem hundredvis af dejlige møbler og accessoires. Og selv om du ikke køber noget, kan du få inspiration til din indretning. Window-shopping har fået nye dimensioner med online butikkernes fremmarch.

Online vs offline

Danmark er et af de lande i verden hvor der handles mest over Internettet. Bogstaveligt alt kan i dag købes online og der er ofte mange penge at spare. Men hvornår er det en fordel at købe varer online og hvornår er det ikke? Det er ikke altid let af afgøre, da begge dele har deres fordele.

Online handel er hurtig og normalvis også sikker. Der er ingen lukningstider eller helligdage. Når du køber noget online har du tilmed en 14 dages fortrydelsesret. Det har du ikke når du går i en butik og køber offline. Men husk lige, fortrydelsesretten gælder som regel kun så længe varen er uåbnet. Dvs. når den originale indpakning er intakt og udbrudt.

Nogle gange er der undtagelser og du må tjekke og prøve en vare og stadig har mulighed for at fortryde. Men kun når det udtrykkeligt er tilladt. Når du handler online kan du også bruge al den tid du ønsker. Du kan se på de samme ting igen, og igen.  Der er ingen butiksansatte der kan blive sur på dig, fordi du tager dig så lang tid for at finde din nye House Doctor  pendellampe til køkkenet.

Fordele ved online køb

Online varer er ofte billigere end tilsvarende, eller identiske varer i en offline butik. Det skyldes bl.a. at sælgeren ikke behøver at holde på et stort varelager. Ofte bestiller sælgeren varen hos sin forhandler først efter du har ordret den. Eller varelageret kan være i udlandet, eller et andet sted hvor plads og lagring er billig. Rene online shops har ikke engang brug for en dyr butik, eller et lager. Varerne står ofte hos deres leverandører.

Der er også andre fordele. Varesortimentet i en online shop er ofte meget større. Fordi der ikke er behov for butikker og lagre, og fordi sælgeren kan have flere forskellige leverandører. Og de kan endda befinde sig hvor som helst.

Alt har to sider, så der må også være ulemper. Ved møbler, er den største ulempe nok den, at du ikke kan afprøve dem online. Du kan ikke prøverokke gyngestolen, men du kan se og undersøge den fra alle sider, den virtuelle butik. Nogle har også behov for at mærke tingene med hænderne.

Men langt de fleste er glade for at handle online.