Kæmpe krukker giver hjemmet blikfang

I de senere år har planter fået et større fokus i de danske hjem, hvor både kaktusser og træer plantes inde som ude. Planterne har i højere grad fået lov til at stjæle fokus i hjemmet, og med flotte kæmpe krukker, kan planterne rigtig komme til sin ret. Om man bor i hus med en stor have, eller i lejlighed med eller uden altan, kan en kæmpe krukke virkelig sætte et særligt og personligt præg på indretningen. Mange vælger at placere kæmpe krukker med store planter som blikfang i rummet, da det giver et ekstra pift og kan forvandle et almindeligt rum til noget særligt.

Vælg en flot glasur til dine kæmpe krukker

 

At bruge farver i indretningen, giver ofte et tiltrængt frisk pust til de lyse og minimalistiske hjem, rigtig mange har her i Skandinavien. Dog er farver så småt på vej ind i danskernes bevidsthed, og mange vælger især tilbehør i flotte farver, fremfor farverige sofaer eller reoler. Med puder, krukker, lamper og tæpper, kan et helt almindeligt hjem få et nyt, farverigt twist. Vælger man kæmpe krukker, kan de både tåle at stå ude og inde, så man kan lave om på indretningen efter sæson eller lyst. Skal kæmpe krukkerne stå udenfor, vil de også lyse op i vinterperioden, hvor haven i forvejen mangler farver og liv. Især gul er en glad farve, der vil give indretningen eller haven forårsstemning hele året rundt. Mangler du kæmpe krukker til haven eller huset, kan du finde dem her: https://shopunika.dk/have-krukker/glaserede-havekrukker/havekrukke-kije-yellow/

Større krukker er et bedre valg

 

Der er en generel tendens til at mange planter deres planter, træer og blomster i alt for små krukker. Det er ikke godt for planterne, da det begrænser deres vækst og rødderne får ikke nok plads til at vokse sig store og stærke. De små krukker gør også at man hurtigere skal omplante til noget større. Vælger man derimod kæmpe krukker fra starten, behøver man ikke plante om så hurtigt, og man sparer både tid og kræfter.

Kæmpe krukker kan tåle både sol og frost på grund af glasuren

 

Investerer man i kæmpe krukker, er der ingen grund til at være bekymret for vind og vejrs effekt på holdbarheden af krukkerne. Kæmpe krukkerne er glaserede, hvilket gør at de ikke optager fugt fra omgivelserne. Da kæmpe krukkerne er lavet af højkvalitetsler fra Vietnam og brændt ved høje temperaturer, er krukkerne hårdføre og kan sagtens klare det danske klima.