Her fandt jeg de perfekte køkkenmaskiner til industri i Nuuk

Jeg har et mindre cateringfirma i Nuuk Grønland. Vi har længe skulle have udskiftet vores køkkenmaskiner, fordi de er af ældre dato. Derfor har vi i den sidste periode ledt efter en leverandør som leverer kvalitets køkkenmaskiner til billig pris. Dette lyder lettere end det er, fordi man hele tiden skal tjekke fragt priser. Det kan godt være at du kan få et godt køleskab til en billig pris, men hvis du skal betale 5000 kr. fragt fra Danmark bliver det pludseligt et meget dyrt køleskab.

 

Elplus.gl var min rette leverandør

Derfor gik jeg i gang med at søge på nettet og forsøgte at gennemskue hvad der var billigst for mig og min forretning. Her kom jeg ind på siden Elplus.gl som hurtigt fangede min interesse. Elplus leverer alle former for køkkenmaskiner til industri og bedst af alt har de fri intern sø fragt ved køb over 2000 kr. Derfor valgte jeg at købe min køkkenmaskine hos Elplus.gl.

Jeg er rigtig tilfreds med mit køb 

Vi har længe manglet et godt køleskab med fryser. Derfor købte vi et køleskab med fryser, som tilmed var på tilbud. Herudover købte vi en række andre køkkenmaskiner, som nu betyder at vores køkken er fuldt funktionelt med nye maskiner. Det kan virkeligt betale sig at købe nye køkkenmaskiner til sit industrikøkken. Årsagen til dette er at køkkenmaskiner af ældre dato bruger rigtigt meget strøm, så du spare rigtigt mange penge på din strømregning i sidste ende.

Elplus.gl har min fulde anbefaling 

Vi fik leveret vores maskiner efter 1 uge, hvilket er en rigtig kort leveringstid i Grønland. Tilmed fungerer vores maskiner upåklageligt og vi har fået dem til en rigtig fordelagtig pris. Derfor vil jeg klart anbefale Elplus.gl hvis du mangler køkkenmaskiner til industri. Jeg er i hvert fald rigtig glad for mit køb!