Har du også planer om at holde den sjoveste børnefest for dit barn, men ikke ved hvor du skal starte – så skal du læse med her!

Hos børnefest.dk får du nemlig muligheden for at afholde den sjoveste børnefest for dit barn, skræddersyet efter dine behov. Det eneste du skal sørge for er at finde ud af, hvilken slags fest du ønsker dit barn skal have og hvor den skal holdes, men bare rolig – alt det praktiske bliver der sørget for!

 

Hvem er de?

De tilbyder komplette fester for børn, hvor du bl.a. har muligheden for at leje en hoppeborg eller prøve kræfter af med en oppustelig fodboldbane, og hvis dit barn er mere til tryllerier eller dans er dette også en mulighed. Hvis man ønsker en lidt større børnefødselsdag eller børnefest, hvor man gerne vil have andre aktiviteter og underholdnings muligheder er det også muligt at lave en kombineret fødselsdag hvor man vælger flere underholdnings aktiviteter, eksempelvis et trylleshow og en hoppeborg.

 

Hvad kan de?

Jeg ved det kan være svært at finde tid i kalenderen til at arrangere en børnefest, som dit barn sent vil glemme når arbejdet skal passes og familien plejes. Derfor kan man hos børnefest leje én eller to fødselsdagsværtinder, som i samarbejde med dig kan planlægge børnefesten, så den bliver som du gerne vil have den. Så har dig og din partner, også muligheden for selv at være en del af festen og til at fejre fødselsdagen for dit barn.

 

Hvorfor vælge dem?

En af de helt store ting som jeg synes adskiller børnefest fra andre udbydere er, at de hos børnefest går ind for at være med til at skabe en grønnere planet for de næste generationer og de har også stort fokus på sundhed og økologi og derfor er udvalget af maden til din børnefødselsdag valgt med omtanke for dit barn og miljøet.