Guide: Find det bedste bord til dit hjem

Er du på udkig efter et nyt bord til dit hjem? Det kunne eksempelvis være et nyt sofabord eller et praktisk og moderne rullebord. Her får du en række tips og tricks til, hvordan du vælger det helt rette bord samt en introduktion til mærket A.C.O Møbler, som fremstiller borde i smukke of tidsløse designs.

 

Gode overvejelser

Der er en række overvejelser, der som udgangspunkt er gode at gøre sig, inden man vælger et bord til sit hjem. Generelt er der nogle faktorer, som er en god idé at opveje i forhold til hinanden, når du skal træffe din beslutning. Nogle af disse faktorer kunne være:

 

  • Design vs funktionalitet
  • Pris vs kvalitet
  • Investering vs udskiftbarhed

 

Overvej eksempelvis om du vægter bordets design eller dets funktionalitet højst; er bordet mest til pynt, eller har det en funktion i hjemmet, som det skal kunne opfylde? Hernæst er det værd at overveje prisen i forhold til kvaliteten; ønsker du et billigt bord, der har holde nogle år, eller ønsker du kvalitet til en lidt højere pris? Er der tale om en investering eller et bord, der snart skal kunne udskiftes igen?

 

Alsidigt dansk design fra A.C.O Møbler

 

Et godt sted at starte, når du skal vælge et nyt bord til dit hjem, er ved at finde frem til et møbelmærke eller en møbeldesigner, du godt kan lide. Derfra er der ikke langt til at finde det perfekte bord. Er du vild med elegant og tidløst dansk design, er A.C.O Møbler og Design utvivlsomt et mærke, der er værd at undersøge nærmere. A.C.O designs er præget af den kendte og afholdte nordiske minimalisme med rene linjer, der trods enkeltheden emmer af kvalitet og elegance. Borde fra A.C.O Møbler vil passe ind i ethvert hjem.