Få hjælp til rygestop med e-cigaretter

Alle rygere kender følelsen. Man sidder og ser en god film eller tv-serie. Man er helt inde i dramaet og pludselig tænder én karakter for en lækker, lille cigaret. Det slår klik i hjernen.

Det ser godt ud, når røgen svælger ud af næseborene, og personen virker til at være i kontrol, når han tænder for smøgen. Det kan i den grad være svært at lægge smøgerne på hylden. Men overraskende nok er det bedste middel mod de små nikotinhylstre faktisk e-cigaretter.

Se bort fra fordommene om e-cigaretter

Som ryger har man uden tvivl hørt et utal af venners bagkloge råd om, hvorfor cigaretter er en langsom dræber, som ødelægger ens liv. Man kan knap nok tænde radioen uden at skulle høre på ikke-rygere, som dæmoniserer rygere. Det er sikker tilfredsstillende for dem, men det hjælper ikke just med at lægge de dårlige vaner fra sig.

Men det gør e-cigaretter derimod. Det kan virke rimelig fjoget at foreslå en ryger blot at skifte en type smøg ud med en anden. Så de er elektriske? Okay, men de indeholder jo stadig nikotin. E-cigaretter tillader dog i langt højere grad at skrue op og ned på mængden af nikotin efter behov og lyst.

Når man køber normale cigaretter, har man naturligvis forskellige mærker at vælge imellem. Men med e-cigaretter er det dig, som får lov til at styre din brugeroplevelse. Der er alverdens smagsvarianter og forskellige typer af vape rigs, som kan oplevelsen til din helt egen.

Behold cigaretten, drop nikotinen

Det afhængighedsdannende ved cigaretter er, som vi alle sammen ved, selve nikotinen. Men der også i den grad andre faktorer i spil. Denne generation af teenagere ryger som ind i helvede, og det er næppe på grund af alle de forældre, der røg i 90’erne, hvor det begyndte at blive tabuiseret.

Cigaretter bliver i dag anset som en stil på samme vis, som det var det, da der kørte reklamer for dem i gamle dage. Hermed kunne det være givtigt at have et lignende remedie, som kan give den samme oplevelse og følelse som cigaretten, men ikke nødvendigvis alle de horrible ulemper. Og det er netop her e-cigaretten er et åbenlyst valg.

Med en e-cigaret virker man heller ikke afhængig i modsætning til cigaretten, og det giver derfor mening at få hjælp til rygestop med e-cigaretter. Det er i højere grad et livsstilsvalg, og det er jo det, det hele handler om, når man skal spille smart ude i samfundet.