Få hjælp med din virksomheds selvangivelse

Hvis der er noget, der kan få virksomhedsejere til at miste tålmodigheden, er det den årlige selvangivelse. For mange er det nemlig en kompliceret proces med en masse love, regler og undtagelser til disse, som er svære at navigere i.

Hvis du heller ikke ser frem til at udarbejde din virksomheds selvangivelse, er der dog håb. Du kan nemlig vælge at hyre en revisor. Vedkommende kan overtage hele arbejdet med din selvangivelse. På den måde kan du i stedet fokusere på de andre opgaver i din virksomhed.

Derfor bør du vælge en lokal revisor

Når først du har besluttet dig for, at en revisor skal udarbejde din selvangivelse, skal du naturligvis finde den rette mand eller kvinde til jobbet. Her foretrækker mange virksomhedsejere at finde en lokal revisor.

Først og fremmest får det ofte samarbejdet til at glide lettere, når I har mulighed for hurtigt at arrangere et møde på ét af jeres kontorer. Derudover er der også noget lokalsolidarisk over at lokale virksomheder benytter sig af hinandens ydelser.

Hvis du derfor er bosat på enten Djursland, i Auning, Rønde eller Grenaa, kan du med fordel også vælge en revisor herfra.

En revisor har kendskab til den gældende lovgivning

En af grundene til, at mange virksomhedsejere bøvler med selvangivelsen er, at de skal forholde sig til så mange regler. Det er typisk en lovgivning, du som virksomhedsejer bruger meget i dagligdagen, og derfor kan det hurtigt virke uigennemskueligt.

Til gengæld arbejder en revisor med skattelovgivningen hver dag, ligesom vedkommende også er uddannet heri. Derfor er det langt nemmere for en revisor at navigere i, hvad der er op og ned. Derfor kan vedkommende formentlig også udfylde en korrekt selvangivelse mere effektivt end du selv. Netop derfor er det en god idé at hyre en revisor.