Få dækket hundens ernæringsmæssige behov med Virbac hundefoder

Overvejer du at skifte fodermærke? Der findes mange hundefodermærker på markedet, hvilket kan gøre det uoverskueligt for hundeejeren at finde ud af, hvad man skal fodre sit firbenede ven med. Alle fodermærker fra dyrlægen kan anbefales til din hund, da der er lavet tests på foderet for at være sikker på, at foderet indeholder den korrekte mængde af de forskellige indholdsstoffer. Hundefoder fra supermarkeder bør ud holde dig helt fra, da der ikke er blevet lavet udførlige tests med hvor meget der skal være af henholdsvis protein, fedt samt andre indholdsstoffer. Virbac hundefoder kan varmt anbefales til hundeejere, da de fleste hunde er glade for dette foder.

Værd at vide om Virbac:

Ifølge flere undersøgelser har det vist, at hunde foretrækker Virbac hundefoder fremfor andre produkter såsom Eukanuba, Specific og Royal Canin. I bund og grund indeholder foderet de samme indholdsstoffer, men sammensætningen kan variere fra fodertype til fodertype. Foderet indeholder alle de komponenter, som er nødvendige for, at hunde trives optimalt. I naturen er hunde kødædere og dermed kun indtager føde rigt på proteiner. På baggrund af dette prøver Virbac at få sammensat et foder, der minder om det, som hunde ville spise naturligt i det fri. Foderet er rigt på protein, som er hovedingrediensen i foderet. Proteinkilden er bl.a. laks og kylling. Der er næsten ikke nogle kulhydrater i Virbac foderet, da hundes fordøjelsessystem ikke er designet til at fordøje kulhydrater som korn.

 

Virbac dansk producerer hundefoder til alle livsstadier således, at man kan købe foder til hvalpe, voksne og seniorhunde. Foderfirmaet har eksisteret siden 2008 og er fortsat i stor udvikling. Der bliver løbende fremstillet nye produkter, samt ændret på foderkombinationen. Inden Virbac foderet bliver sat på hylderne hos dyrlægen, har fodersammensætningen været igennem en masse processer for at sikre, at hunde får det nødvendige indhold af næringsstoffer. Det er nødvendigt at foder bliver testet adskillige gange, før man sælger det til hundeejere. Dette skyldes, at fodersammensætningen skal tilpasses hundens alder, aktivitetsniveau, størrelse samt livsstil. På denne måde sikrer man sig, at få en glad og energisk hund, der trives som den skal.

Fodervarianter:

Hundefoder er ikke bare hundefoder, da der findes flere varianter til det enkelte livsstadie. Til voksne hunde kan man købe helt almindeligt voksenfoder, der tager højde for dens livsstadie. Foderfirmaet tager højde for alle parametre, og har dermed også lavet produkter målrettet undervægtige hunde, overvægtige hunde samt allergihunde. På denne måde har alle hundeejere mulighed for at finde et foderprodukt, der passer til deres hunds behov. Virbac har også tilpasset foderpillens størrelse således, at foderpillen er stor til de store hunde, og mindre til små selskabshunde.

 

Hvis du ikke allerede har prøvet Virbac hundefoderet, så bør du prøve at give det til din hund. Den vil med garanti kunne lide det. Ofte plejer dyrlægerne at have nogle prøveposer til deres foder, så hundeejeren kan finde ud af, om det er noget for hunden. Spørg din lokale dyrlæge, så du hurtigt kan give din hund et hundefoder, der opfylder dens ernæringsmæssige behov.