Få en bestyrelsesuddannelse med ansvar og medbestemmelse

Hvis du går, og har en indre leder i maven, samtidig med, at du elsker at træffe store beslutninger, så er en bestyrelsesuddannelse lige noget for dig. Du vil blive udannet i et intensivt og fokuseret forløb, hvor du vil opnå forståelse for ledelsesansvar, målrettede strategier og få praktisk erfaring. Du vil styrke dine bestyrelseskompetencer og få indsigt i de vigtigste emner som en bestyrelse tager sig af. Bestyrelsesuddannelsen skaber fremtidens ledere, og det er derfor vigtig med undervisere der lever op til samme standarder. Underviserne bliver derfor løbende skiftet ud, så der altid er garanti for opdateret, kvalitativ og professionel undervisning, så du er sikret de absolut bedste resultater.

 

På uddannelsen møder du ligestillede sparingspartnere, som har samme agenda som dig selv. Nemlig at blive udannet indenfor bestyrelse, ledelse og ansvar. Du vil også opnå erfaring indenfor den praktiske del af en bestyrelsesuddannelse, som klæder dig på til arbejdsmarkedet.

 

Fordelene ved en bestyrelsesuddannelse

 

Ved valg af en bestyrelsesuddannelse, får man de nødvendige redskaber, til at kunne arbejde selvstændigt indenfor bestyrelse og direktion. Ved valg af en 3-dages intensiv bestyrelsesuddannelse får du hele pakken og mere til. Du får den nødvendige viden, innovative strategiplaner, test i unikke bestyrelsessimulationsspil med henblik på øvelse i den praktiske del og meget mere. Du bliver medlem af et alumninetværk, så du efter uddannelsen, stadig kan holde dig opdateret. Vores viden udvikles hele tiden og det er vigtigt, at du som bestyrelsesmedlem altid er oplyst. Du vil blive tilbudt forskellige forsikringer, alt afhængig af, hvad der passer lige netop til dig og dine behov.

 

Du får et stærkt netværk med andre, som interesserer sig for det samme som dig. Dette er en unik måde at finde fremtidige sparingspartnere, få ny bekendtskaber, kollegaer eller samarbejdspartnere på. Ansøg allerede i dag om plads på næste hold,  og kom et skridt nærmere din drøm som en af fremtidens nye, målrettede bestyrelsesmedlemmer. Uddannelsen åbner mange nye døre og er en perfekt top-up uddannelse hvis du søger nye højder.

 

Job som bestyrelsesmedlem

 

Når du har gennemført en bestyrelsesuddannelse, kan du søge om at blive optaget som aktivt bestyrelsesmedlem. Uddannelsen skaber et solidt fundament for dit fremtidige bestyrelsesarbejde, baseret på seneste tendenser og lovgivning. Med dig på vejen, får du nogle konkrete arbejdsredskaber, som du med fordel kan bruge aktivt fremadrettet, for at opnå værdiskabende resultater. Uddannelsen rettet sig både mod nuværende og fremtidige bestyrelsesmedlemmer, så alle med passion og interesse for ledelse og ansvar kan være med på lige fod. Uddannelsen er også for dig, som har et ønske om, at blive en del af direktionen. Et direktionsmedlem er i tæt samarbejde med bestyrelsen.

 

Når man har gennemført forløbet, er man klædt på til, selvstændigt at professionalisere sit bestyrelsesarbejde. Man har redskaberne til at arbejde struktureret, ansvarsbevidst og målrettet inden for bestyrelse og direktion. Bestyrelsesuddannelsen er som sagt, baseret på de nyeste tendenser, så vi har at gøre med en præcis og konkret uddannelse, som er 100% opdateret på nyeste viden og forskning.