En tømrer i Odense kan hæve husprisen

I Odense kostede en m2 bolig i gennemsnit 19.626 kroner i 2018. Således placere Odense sig i den øverste tredjedel af priser i Danmark. Det betyder for dig som ejendomsejer desværre at du skal betale en højere en ejendomsskat, men det har en del positive følgevirkninger også For den høje værdi betyder at der kommer en højere forretning og et højere afkast af en investering i din bolig.

Tømrer Odense kan hjælpe med at øge værdien

En tømrer Odense kan hjælpe med at øge værdien af dit hus på mange områder. Læs her hvor vi giver dig 3 tips til at øge værdien af dit hus.

Lav miljømæssige tiltag

Mange mennesker tror at man være miljøforkæmper for at lave miljømæssige forbedringer for sit hus. Selvom det giver en miljømæssig tilfredsstillelse at lave miljømæssige forbedringer kan man også gøre det af monetære årsager. F.eks. kan man overveje at få efterisoleret sin bolig. Dette gør at forbruget af varme i boligen selvsagt falder, hvilket skåner miljøet. Ydermere gør det at der vil være en monetær månedlig besparelse idet varmeudgifterne vil være faldet. Sidste fordel er at man få tilskud fra det offentlige til visse forbedringer.

Læg dine lån om med hjælp fra tømreren

Dem som har ejerbolig ved at boliglån langtfra er billigt. Selvom vi er en periode med historisk lav rente så er det kun på kreditforeningslån. Anderledes forholder det sig med bank og boliglån. Der er flere årsager til den lave rente ikke fuldt ud har smittet af på bankerne. Den første er at bankerne har været tvunget til at reservere større mængder af ressourcer på grund af de skærpede krav til bankerne Dette betyder at et boliglån let kan løbe op i 5-8%. På et lån på flere hundredetusinder kan det let beløbe sig til et større afdrag månedligt. Vælger du at lade tømreren foretage en større ombygning, eller lave tiltag som generelt øger værdien af din bolig vil det til sidst kunne gøre at du kan få forhøjet det beløb du kan få i kreditforeningslån og nedbringe dit dyre banklån.

Lav en udbygning til udleje

 

Den sidste måde hvorpå at tømreren kan give dig et større økonomisk råderum er ved at bygge eller ombygge dine facilitere således du kan udleje noget af din bolig. På den måde vil du få en lille månedlig ekstraindtægt du selv kan bestemme hvornår skal aktiveres.

Så fælles for alle disse metoder er at de betyder at du får flere penge imellem hænderne og  kan gøres ved en beskeden investering hos tømreren. Husk også at din tømrer har kompetencer så han kan på mange måder hjælpe og sparre med dig om mulighederne indenfor forbedringer af din bolig så du får mest for pengene.

Så uanset om du gør det for pengene eller gør det for miljøet så er der hjælp at hente hos tømreren.