Derfor skal du holde din familieferie på Fyn

Der er intet som at tage hele familien på en fantastisk familieferie. Det er bare ikke altid nemt at finde ud af, hvor man skal tage hen og hvad man skal lave på ferien. Det kan være fristende at tage på storbyferie i Sydeuropa, men det er både dyrt og ikke altid særlig sjovt for børnene.

En ferie i hjemlandet er faktisk en fantastisk billig måde at holde ferie på – og det er meget familievenligt, hvis det bliver gjort på den rigtige måde. Overvej at invitere hele familien på ferie på Fyn.

Hvorfor Fyn?

For mange er Fyn primært blevet set som en gennemgangs-ø, når man skulle fra den ene ende af landet til den anden. Det er dog en skam, fordi den fine ø har meget mere at byde på end blot motorvej.

Fyn er en ø, som de fleste har været på, men de færreste har givet sig tid til at se. Der er dog så meget at se og opleve. Tag til Fyn for at give familien en vidunderlig oplevelse af dansk natur, kultur og historie.

Besøg de fynske alper, også kendt som Svanninge Bakker, hvis du gerne vil opleve Fyns natur på dets højeste. Du kan også overveje at tage gåturen til Æbelø, som kun kan lade sig gøre, når det er lavvande. Besøg HC Andersens hjemby, Odense, og se hvor han er vokset op og fik idéerne til sine eventyr. Besøg ét eller flere af Fyns mange, fantastiske slotte. Tag på museum, tag i teateret, tag på restaurant. Der er så mange muligheder.

Hvor er det bedst at bo?

Det er selvfølgelig ret subjektivt, hvor det er bedst at bo. Det kommer an på din familie. Det kommer an på jeres yndlingsmåde at holde familieferie på. Nogle er mere til strand og strandhotel. Andre er mere til sommerhus. Men hvis du er til camping, så kan det anbefales at tage på en sjov og aktivitetsrig campingplads, der giver rig mulighed for leg og oplevelser.

Du kan finde mange gode campingpladser omkring Fyn, men der er alligevel nogen, der skiller sig ud fra mængden. Hvis I er interesserede i at tage familien på camping, så kan det anbefales at tage til Camp Hverringe, som kan tilbyde masser af sjov og aktiviteter. Det er en af de bedste campingpladser har nemlig ikke bare en lille pool og legeplads, men talrige af aktiviteter, som I og børnene kan nyde godt af. Det kan være alt fra at sejle i kajak til at ride på ponyer. Og det finder i her.