Boligdrømme og beliggenhed

Drømmen om boligen, der helt præcist matcher din families behov, behøver ikke kun være en drøm. Beliggenheden for din drømmebolig behøver heller ikke vedblive at være en drøm. Drømmer du om Amager generelt eller Islandsbrygge især, har du brug for en ejendomsmægler der kender Amager. Boligdrømme hænger tit sammen med beliggenhed. Det handler måske om at komme tættere på arbejdet, eller børnenes skole. Eller måske handler det bare om at komme lidt længere ud af byen.

Amager og Islandsbrygge

Amager er faktisk en lille ø. Bydelen Amager med sine historiske vingesus og sit særegne præg. Nu udvidet med Islands brygge som stadig er i vækst. Natur og beboelse går hånd i hånd på Amager. Stadig er der mere og mere beboelse, men naturen er der også plads til. Ni broer forbinder bydelen med København, så du behøver ikke overveje at købe båd, hvis du flyttet til Amager. Amager og Islands brygge er blevet populære steder at bosætte sig. Amager har lidt af det hele uden at være helt overfyldt som i indre by.  

At købe en drømmebolig

At købe en bolig kræver en dygtig ejendomsmægler, uanset hvor i landet du påtænker at købe bolig. En ejendomsmægler er din bedste ven når du skal købe bolig. Det er vigtigt at du finder den rette ejendomsmægler. Du skal føle dig tryg ved hans råd og vejledning. Du kan ikke nøjes med at kigge på prisen. Ofte får du nøjagtigt hvad du betaler for. Med andre ord, det er meget vigtigt at du personligt føler dig tryg ved din ejendomsmægler, uanset hvad han koster. Du skal lytte til din mavefornemmelse, frem for din pengepung.

At sælge sit hjem

Når du skal sælge dit hjem er der tit en hel masse følelser i spil. Måske har du og din familie boet der længe og begræder jeres fraflytning. Her er det igen meget vigtigt at have en dygtig ejendomsmægler ved sin side. Han skal være forstående overfor jeres følelser og ikke bare have øje på profitten. Du får ikke penge for dine følelser. De der køber dit hus giver ikke ekstra for dine minder. Men du kan sikre dig at de der køber dit hjem, er nogen du tror vil komme til at holde af det, på samme måde som du og din familie gjorde. En rigtig dygtig ejendomsmægler kan sikre lige netop det. når du skal sælge skal du igen lytte til din mavefornemmelse, frem for din pengepung.