Find hjælp til murerarbejde

Har du brug for hjælp til murerarbejde? Vil du bygge om, bygge til eller bygge nyt? Så får du sikkert brug for kvalificeret hjælp til tømrerarbejde, murerarbejde, vvs- og elinstallationer. Indimellem kan det være lidt af en jungle for, hvor skal man starte? Ringer man til en entreprenør først, eller kan man begynde med at ringe til sin lokale murer?

Sådan finder du den helt rigtige håndværker

Uanset om du skal bygge nyt hus eller have udbedret forsikringsskader, så er det altid sin sag at finde den rigtige håndværker. Oftest er det mund-til-mund-metoden, når man skal have ny håndværker. Men hvad gør man, hvis man ikke kender nogen, som kender nogen? Hvordan sikrer man sig, at man finder den helt rigtige håndværker? Hvordan ved man, hvad man skal kigge efter?

Har du aldrig været i kontakt med en murer eller tømrer før, må du tage chancen og ringe ud til håndværkeren. Find dem på internettet eller i lokalavisen. Forklar hvad det er, du gerne vil have lavet – også selv om du er usikker på, om de kan lave det.

Når du har hyret en håndværker

Nu har du besluttet dig for, hvilken murermester du vil benytte til dit murerarbejde. Før I mødes første gang, så skriv ned, hvad det er du vil have vedkommende til at udføre. Skal du have lavet en tilbygning, en ombygning eller vil du bygge nyt? Har du særlige forsikringsskader? Skal du have nyt tag eller have renoveret det gamle tag?

Har du tænkt på at få vandskuret dit murværk eller har du en god samling af småskader, som du gerne vil have kigget på? Uanset hvilket murerarbejde, du gerne vil have udført, så sørg for at få det hele med. Det er irriterende først at komme i tanke om noget mere, du gerne ville have lavet, efter at murerarbejdet er afsluttet. Overvej også hvilke opgaver der er de vigtigste og del dit byggeprojekt op i mindre bidder. Både af hensyn til tiden og din pengepung. Ved at dele projektet op kan I tage højde for vejret, ferie eller andre opgaver, som mureren har. Delprojekterne gør det også muligt for dig at skære nogle af opgaverne fra, hvis det skulle vise sig, at opgaven blev dyrere at udføre end først antaget.

I dag kan du finde masser af information om håndværkerarbejde og byggematerialer online. Så research grundigt på forhånd og undgå at føle dig snydt.